De kracht van zelfpromotie - Paola Pisu

De kracht van zelfpromotie

By Paola Pisu

  • Release Date: 2014-11-22
  • Genre: Carrières

Description

‘De kracht van zelfpromotie’ is een interactieve gids voor personal branding en tegelijkertijd   is het veel meer dan dat.
De gids gebruik je als je in het kader van zelfleiderschap onderzoek doet naar jezelf, omdat jij bewust je carrière richting wilt geven. Of omdat je weet dat duurzame en brede inzetbaarheid vandaag de dag belangrijk is en je onderzoek wilt doen naar je mogelijkheden. 
Je wilt veel meer de regisseur zijn van je eigen loopbaan. 
De interactieve gids leid je langs diverse facetten die je steunen bij het zelfonderzoek om daarna actief aan de slag te gaan met facetten van zelfpromotie.

Uitgangspunt is dat elk mens talenten en mogelijkheden heeft. Echter, we nemen onszelf niet de hele dag in de spiegel waar. Dat is de reden dat we anderen – supporters – en een stuk gereedschap als de gids nodig hebben om onszelf nog beter te leren kennen. 
De vele interactieve oefeningen, video’s, beelden, geluidsopnamen en de vier levensechte virtuele voorbeelden zorgen voor een versnelling van jouw bewustwording over jezelf en hoe je zaken slim aanpakt.

Als je op actieve wijze de acht stappen in deze gids doorloopt, dan ben je eigenlijk bezig met twee projecten. Je ontwikkelt een aansprekend offline en online personal brand en doordat je meer inzicht krijgt in je talenten neemt je zelfvertrouwen toe.

Kortom: jij zet jezelf in je kracht!

read-online