Duh! Friet - Duhboekjes

Duh! Friet

By Duhboekjes

  • Release Date: 2013-01-14
  • Genre: Leerboeken
Score: 4.5
4.5
From 12 Ratings

Description

*Genomineerd voor de Gouden @penstaart 2015!* In de categorie: Beste online content voor kinderen.

De boekjes van Duh! zijn ideaal voor kinderen op de basisschool: vol informatie, maar toch helder, grappig en overzichtelijk. Duh! is een nieuwe serie Multi-Touch e-books speciaal gemaakt voor de iPad, dus met beeld, geluid, interactie en altijd actueel. Alle boekjes in de serie Duh! zijn superhandig voor een spreekbeurt of werkstuk, maar ook gewoon leuk om te lezen en... beleven!

Wist jij dat een friet samurai een frietje met mayonaise en sambal is? Lust jij dat? 
In Duh! Friet lees je alles wat je altijd al wilde weten over friet en aardappels. Hoeveel friet eten Nederlanders per jaar? Hoe groeit een aardappel? En helpt aardappels eten als je ziek bent? Superleuk om te lezen, maar ook handig voor je werkstuk of je spreekbeurt.

Kijk voor alle andere boekjes ook op www.duhboekjes.nl.

Duh! in de pers:

** App van de week in het Algemeen Dagblad **
** Kidsweek: ‘Duh! is het nieuwe lezen!’ **
** Juf Sanne: 'De e-books van Duh! zijn de droom van elke leerkracht. Ze maken het lezen leuk, zijn uiterst leerzaam, maken nieuwsgierig en zitten vol humor. We want more!'**
** Mediasmarties: ‘Het boek staat vol met animaties en filmpjes, wat het voor kinderen erg aantrekkelijk maakt. Doordat de informatie leerzaam is, maar ook op een leuke manier wordt gebracht, spreekt het kinderen aan.’ **
** iPadclub: ‘Prachtige leerboeken (...) De tekst is helder van toon en informeel.'**

read-online

Reviews

  • Diepgang in patat

    5
    By Kees68
    Patat, pizza en pannenkoeken: het lievelingseten van onze zoon. Waarschijnlijk van veel meer kinderen. Hoe tof is dan dit boek. Eindelijk wat meer diepgang in het eten dat (uiteraard met mate) op zijn bord ligt. Hij heeft het helemaal uitgelezen. Leuk boek hoor!